Bedrijfsinformatie

Hieronder vindt u de bedrijfsinformatie van Rockit Automatisering. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die graag met haar klanten meedenkt voor een zo goed mogelijke oplossing. Wij bieden onze diensten aan in diverse vakgebieden: Automatisering, Cloud oplossingen, Consultancy voor bedrijven, Fotografie, Webdesign en hosting. Rockit Automatisering is uw totaalaanbieder en wij leveren altijd een gepaste oplossing voor uw probleem.

Rockit Automatisering is een voorstander van persoonlijk contact met haar klanten. Wij komen graag bij u aan huis voor al uw computer en Apple problemen. Wilt u zakelijk gebruik maken van onze diensten? Ook dit is mogelijk. Wij komen graag bij u op kantoor voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Is het scherm van uw iPhone, Samsung of iPad kapot? Ook dan is Rockit Automatisering u graag van dienst. Wij halen de telefoon of tablet graag bij u aan huis of bij uw bedrijf bedrijf op. Het scherm is vaak al binnen een uur gemaakt en u hoeft er de deur niet voor uit!

Ons hoofdkantoor is gelegen in Almere, van hieruit bedienen wij onze klanten in Almere, Lelystad, Zeewolde, Huizen, Eemnes, Laren, Blaricum, Soest, Baarn, Zeist en alle omliggende plaatsen. Bent u particulier? Dan betaald u altijd € 7,50 voorrijkosten, voor zakelijke klanten is dit € 15,-. Met een onderhoudscontract of strippenkaart kunnen wij u hier een aantrekkelijke korting op geven, informeert u naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u contact op met 036 – 524 43 68 of stuurt u een e-mail naar: info@rockitautomatisering.nl.