De Bedrijven van Rockit Automatisering

Rockit Automatisering biedt haar diensten voornamelijk aan in de provincies Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Uiteraard kunt u overal in Nederland gebruik maken van onze diensten. Om het voor u als klant duidelijker te maken hebben wij onze werkzaamheden onderverdeelt in een aantal bedrijven. Hieronder een korte beschrijving per bedrijf en welke diensten wij aanbieden.

  • Rockit Consultancy: Gespecialiseerd in professionele IT dienstverlening voor de zakelijke markt en het MKB. Van werken in de Cloud tot de installatie en configuratie van uw server en werkstations. Ga voor meer informatie naar www.rockitconsultancy.nl.
  • Rockit Fotografie: Is gespecialiseerd in fotografie, bewerken van foto’s en alle overige zakelijke fotografie. Ga voor meer informatie naar www.rockitfotografie.nl.
  • Rockit Hosting: Is de specialist in het aanbieden van diverse hosting oplossingen. Wij hebben diverse soorten hosting pakketten. Uw domeinnaam registreren kan al vanaf € 7,95 per jaar. Voor meer informatie gaat u naar www.rockithosting.nl.
  • Rockit Investments: Wij investeren graag onze kennis en tijd in uw bedrijf. Rockit Automatisering zorgt voor een betere inrichting van uw IT. Voor meer informatie kijkt u op www.rockitinvestments.nl.
  • Rockit IT Solutions: Biedt kant-en-klare IT oplossingen, beheer van uw werkplekken. Van het plaatsen van een PC of laptop, tot de inrichting van uw software en licenties. Kijkt u voor meer informatie op www.rockitsolutions.nl.
  • Rockit Media: Gespecialiseerd in alles wat met media te maken heeft. Van uw bedrijfspromotie film tot het maken van zakelijke foto’s. Kijkt u voor meer informatie op www.rockitmedia.nl.
  • Rockit Systeembeheer: De systeembeheerder van Almere en omgeving. Wij helpen u met het beheren van uw systemen, netwerken en werkplekken. Voor meer informatie kijkt u op www.rockitsysteembeheer.nl.
  • Rockit Webdesign: Bent u op zoek naar een goed vormgegeven en vindbare website? Zoekt u dan niet verder, Rockit Webdesign is de SEO specialist van Almere en omgeving. Kijk op www.rockitwebdesign.nl voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Belt u dan met 036 – 524 43 68 of neem contact met ons op.