Diensten van Rockit Automatisering

Bent u in Almere op zoek naar hulp bij IT gerelateerde problemen? Zoekt u dan niet verder. Rockit Automatisering biedt diensten op het gebied van Computerhulp aan huis, Computerhulp voor bedrijven, Apple Hulp aan huis, Apple Hulp voor bedrijven, VOIP, Internet aansluitingen en systeembeheer voor bedrijven in Almere en omgeving.

Ook kunnen wij u zeer goed ondersteunen in het opzetten van uw bedrijf, Rockit Automatisering regelt met haar diensten de IT gerelateerde zaken, website, flyers en eventueel briefpapier. Alles is mogelijk bij ons. Neemt u contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of belt u met 036 – 524 43 68.

Bij Rockit Automatisering is er veel mogelijk, u kunt gebruik maken van onze diensten door middel van ons aantrekkelijke uurtarief, een strippenkaart afnemen of een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Bovendien betaald u bij het afnemen van een strippenkaart, of onderhoudscontract geen voorrijkosten meer.

Rockit Automatisering is de Apple Specialist van Almere en omgeving. Wij kunnen u helpen met het sneller maken (SSD Upgrade) van uw iMac, MacBook Pro of MacBook Air. Ook biedt Rockit Automatisering hulp bij scherm reparaties van uw iPad, iPhone of iPod in Almere en omgeving.