Apple Hulp aan Huis in Almere

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van Apple producten, maar niet iedereen weet hoe deze werken. Rockit Automatisering is de Apple specialist van Almere en omgeving en wij geven u graag uitleg over de diverse Apple systemen. Apple producten waar Rockit Automatisering ondersteuning aan huis voor aanbiedt zijn: iMac, MacBook, MacBook Pro, iPad, iPhone, iPod, Apple TV, Mac Pro en de Mac Mini. Het is helaas niet altijd mogelijk om uw probleem aan huis te verhelpen, in dit geval zullen wij uw Apple product bij ons op kantoor in orde maken. Na afronding van de werkzaamheden komt onze specialist het Apple product bij u aan huis afleveren, installeren en test samen met u of alles naar behoren werkt.

Heeft u last van een trage Apple? Dan kan het installeren van een SSD schijf (Solid State Drive) voor u uitkomst bieden. Rockit Automatisering heeft hier zeer veel ervaring mee en laat u graag de voordelen van een SSD schijf zien. Een SSD schijf installatie kan in uw MacBook, MacBook Pro en uw iMac.

Wilt u gebruik maken van Apple Hulp aan Huis in Almere? Belt u dan met 036 – 524 43 68 of stuurt u een e-mail naar info@rockitautomatisering.nl voor het maken van een afspraak met onze Apple specialisten