Remote Support

Als u een urgent probleem heeft en u wilt snel verder kunnen werken, dan is er Remote Support van Rockit Automatisering. Dit is hulp op afstand en is beschikbaar voor particuliere en zakelijke klanten. Het voordeel van Remote Support is dat wij uw probleem vaak al binnen enkele minuten kunnen oplossen. Dit scheelt u geld en tijd, en u kunt weer snel verder werken.

Bij Remote Support voor bedrijven in Almere en omgeving kan Rockit Automatisering uw Server vanaf afstand beheren en hier onderhoud aan doen. Uw voordeel is de grote besparing van kosten en uw probleem is snel weer opgelost. Maakt u gebruik van een Apple? Ook dan kunt u gebruik maken van hulp op afstand. Het enige wat u nodig heeft is een goed werkende Internet verbinding. Is dit niet het geval? Dan zal er een specialist van Rockit Automatisering bij u thuis of op kantoor komen om het Internet probleem op te lossen. Tijdens dit bezoek zullen wij meteen al uw overige vragen beantwoorden.

Voor meer informatie over Remote Support van Rockit Automatisering stuurt u een e-mail naar info@rockitautomatisering.nl of belt u met 036 – 524 43 68. Onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Als u op onderstaande knop drukt kunt u TeamViewer downloaden. Geef aan ons telefonisch of per e-mail het QuickConnect ID en Wachtwoord door en wij kunnen u op afstand helpen. Lukt dit niet? Dan zullen wij u telefonisch begeleiden.