Rockit Mobiel

Naast onze Cloud en VOIP diensten biedt Rockit Automatisering ook diverse soorten mobiele abonnementen. Welke uiteraard perfect te integreren zijn met name Rockit VOIP diensten. De grootste voordelen voor u zijn:

  • Voorspelbare kosten door onbeperkt bellen & sms’en voor een vast bedrag per maand
  • Efficiënt door het delen van MB’s en minuten tussen collega’s
  • Lage buitenbundel tarieven
  • Supersnel mobiel Internet met 4G
  • Data only abonnement voor laptop of tablet

En dit zijn slechts enkele van de voordelen van Rockit Mobiel. U heeft altijd inzicht in de gemaakte kosten en krijgt een waarschuwing bij 80% en 100% gebruik bij de groepsbundel. Rockit Mobiel is er voor bedrijven in Almere en omgeving. Als u naast Rockit Mobiel gebruikt maakt van onze overige diensten, dan kunnen wij u een nog voordeligere prijs aanbieden. Naast de onze mobiele diensten, kunt u bij ons een Internet aansluiting krijgen, gebruik maken van onze Cloud diensten en Rockit VOIP voor vaste telefonie oplossingen. Al deze diensten worden op één gezamenlijke rekening overzichtelijk voor u weergegeven, zodat u altijd inzicht heeft in uw maandelijkse kosten. Wilt u een aanpassing aan uw abonnement doorvoeren? Ook dit is veel gevallen mogelijk.

Voor meer informatie over Rockit Mobiel van Rockit Automatisering belt u met 036 – 524 43 68 of stuurt u een e-mail naar info@rockitautomatisering.nl.