iPhone Scherm Kapot?

Niets is zo vervelend dat u uw telefoon laat vallen en uw scherm kapot gaat. iPhone Reparatie Almere heeft de juiste oplossing voor u. Wij halen de iPhone bij u aan huis of op uw bedrijf op en brengen deze volledig gerepareerd weer terug. U hoeft hier voor zelf de deur niet meer uit. Wij gebruiken enkel schermen van A-kwaliteit, zodat u lang plezier kunt hebben van uw gerepareerde iPhone. Ook kunnen wij niet alleen het scherm vervangen maar ook veel andere onderdelen, zoals de Home Button, volumeknop, oplaadpunt.

Wilt u meer informatie over onze iPhone Reparatie Almere of onze haal- en brengservice? Neemt u dan contact met ons op of belt u met 036 – 524 43 68.

iPhone Reparatie Almere

Rockit Automatisering is de Apple Specialist van Almere en omgeving. Niet alleen voor al uw Apple problemen, maar ook voor iPhone Reparatie Almere. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met het vervangen van iPhone schermen. Door het gebruik van de beste kwaliteit schermen garanderen wij u dat u lang plezier zult beleven van uw iPhone. Mocht er iets toch niet goed werken, dan lossen wij dit gratis voor u op.