Computerhulp aan huis in Almere

Bij een probleem met uw PC, laptop of tablet is het fijn als iemand bij u aan huis komt en dit probleem voor u oplost. Rockit Automatisering begrijpt dit en biedt computerhulp aan huis in Almere en omgeving. Als u uw probleem meldt dan kunnen wij deze vaak dezelfde werkdag nog voor u verhelpen. Het grote voordeel van computerhulp aan huis van Rockit Automatisering is dat u de deur niet meer uit hoeft, geen gesleep met uw PC, laptop of kabels meer.

Rockit Automatisering verstaat onder computerhulp aan huis diverse werkzaamheden, zoals: het opnieuw installeren van uw PC of laptop, virus verwijderen, de computer APK (algehele check van uw PC), uw WIFI bereik verbeteren en het leveren van nieuwe hard- en software. U betaald bij ons altijd € 7,50 voorrijkosten als in de omgeving van Almere, Amsterdam, Hilversum of Utrecht woonachtig bent. Rockit Automatisering is de Apple specialist van Almere en omgeving, wij zijn gespecialiseerd in alle Apple producten zoals de iPhone, iMac, iPad en de diverse type MacBooks.

Wilt u meer informatie over computerhulp aan huis in Almere en omgeving? Neemt u dan contact op met Rockit Automatisering via: 036 – 524 43 68 of stuurt u een e-mail naar info@rockitautomatisering.nl.