Computerhulp voor Bedrijven in Almere

Rockit Automatisering biedt haar diensten in Almere en omgeving ook aan bij bedrijven. U kunt bij ons altijd een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Onze specialist komt dan bij u op locatie en zal uw huidige IT infrastructuur inventariseren. Aan de hand van zijn bevindingen zullen wij voor u een voorstel, specifiek voor uw onderneming maken. De specialisten van Rockit Automatisering kunnen de problemen bij u op locatie oplossen, maar veelal maken wij gebruik van Remote Support (Hulp op Afstand) om uw probleem snel voor u op te lossen. Is dit niet mogelijk, dan zal er een specialist van Rockit Automatisering bij u op locatie komen.

Wij bieden o.a. de volgende diensten aan voor bedrijven:

  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • Serverbeheer
  • Cloud Oplossingen
  • Remote Support

Wilt u vaker gebruik maken van onze diensten? Dan heeft Rockit Automatisering met Computerhulp voor bedrijven in Almere diverse mogelijkheden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten, maar ook een strippenkaart aanschaffen. Hiermee krijgt u een aantal uren gratis en profiteert u van lagere of geen voorrijkosten.

Voor meer informatie betreffende de diensten van Rockit Automatisering in Almere en omgeving kunt u bellen met 036 – 524 43 68 of een e-mail sturen naar info@rockitautomatisering.nl. Wij beantwoorden uw bericht altijd binnen één werkdag.